Website laten bouwen

Website laten bouwen?

Wilt u een website bouwen, maar zelf heeft u er geen tijd voor? Of u weet niet waar u moet beginnen? Dan wilt u een betrouwbaar en flexibel bureau in handen nemen die deze zorgen voor u uit handen neem. Wanneer u voor Wolfs Advies en Design kiest, dan kiest u hiervoor! Wij luisteren naar u en zorgen ervoor dat u een website volledig naar u wens krijgt.

All-in website

Volledige website naar uw wensen met o.a.
249 / Eenmalig
  • CMS systeem
  • Responsive design
  • Eigen huisstijl
  • SEO
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • 1 maand hosting
  • 1 maand support

Wat kost een website?Slechts €249,- eenmalig! Voor deze prijs krijgt een unieke website volledig op maakt gemaakt voor u!

Wij maken uw website inclusief een CMS systeem (Content Management Systeem). Door het CMS systeem kunt u na oplevering van de website zelf de website blijven beheren. Is dat niet even makkelijk!

De website wordt gemaakt in een responsive design. Hierdoor wordt uw website op alle apparaten goed weergegeven omdat hij zich automatisch aanpast!

Wij zorgen ervoor dat uw website goed te vinden is via de zoekmachines door middel van SEO (Search Engine Optimization).

 Speciaal voor u!

U krijgt bij ons nu 1 maand  hosting en support / onderhoud bij een nieuwe website! Indien u langer gebruik wilt maken van onze webhosting en support / onderhoud. Kijk dan verder op onze website voor de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Een eerste overleg

Wij vinden een prettige samenwerking met u erg belangrijk, want alleen dan kom je tot de beste resultaten! Daarom zal er aan het begin een overleg zijn over uw wensen. 

Welke doelgroep wilt u bijvoorbeeld bereiken? Wat is het doel van de website?

Tijdens dit gesprek zal er ook een eerste ontwerp gemaakt gaan worden van uw website. Wanneer dit ontwerp gereed is gaan we door naar de volgende stap.

Het bouwen

De volgende stap binnen het traject is het bouwen! Om de website volledig naar uw wensen te maken is het belangrijk dat wij van u de content ontvangen voor de website.

Wanneer wij dit ontvangen hebben, gaan we starten met de bouw van de website. Dit doen wij door middel van de nieuwste technieken en beveiliging. 

Wij zorgen ervoor dat er binnen 1 á 2 weken een eerste versie klaar is.

Een tweede overleg

Zodra de eerste versie van de website klaar is, zal er een tweede overleg plaatsvinden.

Tijdens dit overleg bespreken we de voortgang. Indien u direct akkoord bent zal de livegang van de website plaatsvinden. 

Indien er nog aanpassingen gedaan dienen te worden zal dit binnen enkele dagen verwerkt zijn.

Na het verwerken zal er opnieuw een overleg plaatsvinden.

Livegang

Wanneer u een akkoord heeft gegeven wordt de website live gezet.

Wij zetten de website pas live wanneer u 100% tevreden bent. Na livegang zullen wij in de eerste maand nog de nodige support leveren. 

Indien u langer van onze support gebruik wilt maken kies dan voor een van onze onderhoudspakketten!